TV-taso versio 2.0

21. elokuuta 2011 - 19.57

Kuukauden puurtamisen jälkeen tv-taso on vihdoin jaloillaan. Tuo kirjahyllyn yhtäaikainen puunaaminen vähän hidasti menoa, mutta nyt molemmat ovat onnellisesti käytössä.

Uuden tv-tason tarve ilmeni jo viime vuonna, mutta ideoinnin aloitin vasta alkuvuodesta ja lopulliset suunnitelmat syntyivät keskikesällä. Tällä kertaa piirtelin tietokoneella mallia, jotta etäisyydet sai kunnolla hahmotettua. Monta virhettä tuntui jääneen tekemättä hyvän suunnitelman ansiosta.

Kierretangon ja maalatun koivun yhdistelmä tuntuu kyllä varsin toimivalle. Maalipinta ei onnistunut aivan niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta lakkaus sentään välttävästi. Kasauksessakin Prisman halpisruuvista lähti kanta irti...

Uusien pääkajareiden kaupantekijäisiksi sain vielä uuden keskikaiuttimenkin, joten sekin sopi tuohon hyllyyn kuin nenä päähän. Omatekemäni kajari siirtyi nyt odottamaan jotain uutta vaihetta elämässään.

Hyllyyn oli tarkoitus laittaa myös dekki, mutta totesin sen olevan nyt turhan 80-lukua tähän tilanteeseen, joten se jäi odottamaan vuoroaan. Vinyylinpyöritin tulee vielä toivottavasti tämän vuoden puolella ja vahvistinkin on väärän värinen, joten... No, parempi jättää haaveilematta liikaa.

Lisää kuvia löytyy albumista, mutta kuulemma tv-taso on jopa paremman näköinen livenä kuin kuvissa. Parempi tietysti näinpäin.

Aiheet

Lähettänyt padasjoelta (ei varmistettu) 25. elokuuta 2011 - 18.57 Ikilinkki

Lisää uusi kommentti