TV-taso II

Alkoi tuo edellinen tv-taso käymään turhan pieneksi, joten aloin alkuvuodesta 2011 ideoimaan uutta tasoa. Alkuperäinen ajatus oli käyttää kierretankoa nurkkatolppina, mutta muutin ideaani kokonaan puusta tehdyksi tasoksi myöhemmin keväällä. Kuitenkin kesällä, kun loin tasosta CAD-mallin, päädyin alkuperäiseen ideaani. Kuva vain näytti omassa silmässä hyvältä.

Myöhemmin kesällä kävin työstämässä Lempäälässä puu- ja metalliosat kuosiin ja raahasin palikat takaisin Lappeenrantaan viimeisteltäväksi. Armottoman hionnan ja pakkeloinnin jälkeen oli maalauksen aika. Tällä kertaa Miranoli sai jäädä kaappiin ja otin tilalle huomattavasti himmeämmän maalin (ja lakankin). Lopputulos tuntuu varsin hyvälle. Parveke olikin pari viikkoa kyllä varattuna maalauksille, joten grillailut jäivät vähemmälle.

Koska tasot ovat kierrentagoissa kiinni, on hökötelmä varsin säädettävä tarpeen mukaan. Jos vaikka seuraava vahvistin on korkeampi kuin nykyinen... No, oli miten oli, niin ainakin nyt lopputulos näyttää ihan hyvälle.