Minä

Oma kuva

Niin minä. Tätä nykyä vaikutan Tampereella tietoteknisia sovellusia pyöritellen. Harrastuksiin kuuluu – yllättäen – ohjelmointi, kirjoittaminen, puutyöt, enkä liikuntaakaan vastusta. Varsinkin pyöräily on lähellä sydäntä. Aikaa kuluu myös elokuvien ja musiikin parissa. Varsinkin jälkimmäisestä nautin vain kuunnellen, sävelkorvaa kun ei löydy. 

Tampereelle päädyin Lappeenrannan kautta, missä opiskelin ja väittelin. Mukava kaupunki. Kotoisin olen Kouvostoliitosta. Ei niin mukava kaupunki. Vaikkakin aivan maaseudulla olen lapsuuteni viettänyt. Nykyisellään en halua pois kaupungeista, mutta haluan parantaa kaupunkeja.

Jos jotain rakastan, niin kirjoittamista (vaimon lisäksi, doh). Muodolla ei ole niin väliä. Proosa, tiede, lehtiartikkeli, kolumni, koodi, runo tai blogi – tykkään kirjoitella näistä kaikkia. Ei se tarkoita, että olisin niissä kaikissa lahjakas, mutta kirjoittaminen on mahtavaa. Haluan oppia koko ajan uusia juttuja ja viettää aikaani ihmisten seurassa, jotka innostavat minua ja tuottavat minulle uusia ajatuksia.

Elämä on ihanaa ja kun joskus on aika päättää päivänsä, haluan tehdä sen muualla kuin Maassa. Kenties Marsissa tai kuussa?