Lätkää

28. helmikuuta 2010 - 7.51

Lätkänkin osalta kisat alkaa olla purkissa. Vedänpä tässä vähän yhteen omia mielipiteitä Leijonien esityksestä.

Joukkueessa ikää oli ja se kyllä näkyi, valitettavasti negatiivisesti. Onneksi nyt pronssipelissä kuitenkin kaikki pelasivat hyvin. Yli- ja alivoima sekoili koko turnauksen ajan. Viisikkopelaamisen kanssakin oli vähän niin ja näin, eikä maalivahtipelikään onnistunut aivan sataprosenttisesti. Näihin nähden lopputulos oli varsin hyvä.

Kisojen parhaat pelit olivat Tsekki- ja Slovakki-matsit. Nousu parin maalin takaa-ajoasemasta oli oikein mukavaa katsottavaa. Ehkäpä tässä vielä on toivoa tulevaisuuttakin ajatellen - nuorennusleikkausta kuitenkin kaivataan.

Leijonista parhaita olivat ylivoimaisesti seuraavat äijät:

Jarkko Ruutu, loistava turnaus. Pelasi suurella sydämellä ja taisteli koko ajan joukkueen eteen, eikä tehnyt tyhmiä virheitä. Ei edes se kymppi jenkkipelissä.

Valtteri Filppula edusti sitä uutta verta, jota joukkueeseen kaivataan. Teki koko ajan töitä 110 lasissa, eikä antanut periksi. Toivottavasti näitä löytyy vielä lisää tuleville vuosille.

Olli Jokinen ei kuulu meikän henkilökohtaisiin suosikkeihin, mutta nyt tuli maalit juuri oikeaan paikkaan ja energiaa riitti loppuun asti.

Lisää uusi kommentti