Gyllene Tideriä Eskilstunassa

2. syyskuuta 2013 - 20.00

Tuli elokuun alussa käytyä katsomassa Gyllene Tideriä livenä - vihdoin. Edellisen kerran tätä herkkua oli tarjolla 2004 kesällä ja tuolloin eivät aikataulut antaneet ollenkaan mahdollisuutta tällaiseen. Nyt ostin keikkaliput heti vuoden vaihteessa, kunhan ensin selvisi mikä keikka olisi sopiva. Gävle, Stokis ja Eskilstuna olivat ajatuksissa ja lopulta päädyttiin Maran kanssa Eskilstunaan. Kiertueen viimeinen konsertti. Se oli viikonloppuna - eikä silloin ollut formuloita, joten kuulosti hyvälle. Ainut ongelma oli keikkapaikan etäisyys kaupungin keskustasta. 15km piti jollain hoitaa. Onneksi vähän ennen keikkaa tuli mailia lippupalvelulta, että kaupungista olisi ilmainen bussikuljetus keikkapaikalle. Loistavaa!

Reissu itsessään meni ihan mönkään kun olin jotenkin huonovointinen melkein koko matkan ajan ja vielä pari viikkoa reissun jälkeenkin. Tämä tosin ilmeisesti oli vatsakatarri, jota ei vielä reissun aikaan ollut. No, oli miten oli en pystynyt matkustamisesta nauttimaan (koskas siitä?), mutta itse keikan jaksoin kyllä nauttia ja laulaa kunnolla. Ja mikä keikka se olikaan! Ehdottomasti top-3 keikka ikinä - ehkä jopa paras. Biisilista toimi, bändi oli vireessä, yleisö (n. 13 000 immeistä) eli mukana ja erityismaininnan ansaitsevat lavagrafiikat, videot yms. efektit. Todella näyttäviä ja toimivat musiikin kanssa kuin nenä päässä! Odotan jo kiertueen DVD-julkaisua, jotta pääsen fiilistelemään lisää!

Ei kai siitä sen enempää. Alla on 20-minuuttinen videopäiväkirja reissusta. Saattoihan siellä allekirjoittanutkin jotain ihmeellistä sompailla... laivalla...

Lähettänyt Vierailija (ei varmistettu) 7. syyskuuta 2013 - 21.56 Ikilinkki

Hyvä video.

Padasjoen mies

Lähettänyt Erno Vanhala 10. syyskuuta 2013 - 20.37 Ikilinkki

Kiitos kiitos :) Toivottavasti kurkut maistuu :)

Lähettänyt Vierailija (ei varmistettu) 11. syyskuuta 2013 - 18.35 Ikilinkki

Kurkkuja on jo pistetty kurkusta alas.Kiinteitä on.Ei mitään vetisiä.Kiitos

Lisää uusi kommentti