Vuoden 2022 pyöräilyt

15. tammikuuta 2023 - 22.35

Vuosi 2022 oli pyöräilyn kannalta hyvin monitahoinen. Kokonaiskilometrimääräksi tuli 2133, mikä on tietysti ihan hyvä määrä. Tästä kuitenkin lähes puolet (950km) tuli ajettua säköavusteisesti tavarapyörällä. Lopuista maantiepyörällä tuli ajettua 700km ja maastofillarilla 450km. Toivottavasti tämä vuosi tuo mukanaan enemmän ajoa maantiepyörällä. Kokonaisajomäärää lyhensi viileä kevät ja juhannuksen aikainen viikon flunssakuumeilu.

Kesän kaksi pisintä lenkkiä oli todellisessä helteessä luukutettu satanen (Lempäälä-Valkeakoski-Pälkäne) ja sitten Turku Touringin 120km. Molempien jälkeen tiesi ajaneensa. Tälle kesällekin on tarkoitus suunnata Turku Tourinkiin, joskin tämän kesän lenkki olisi sitten "vain" 100km, kun reitti ei ole sama. Myös Pirkan Pyöräily tulee toivottavasti ajettua, mutta vielä on auki onko reitti 140 vai 220km.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa oli niin kuuma ajellessa, että tuli jo huono olo satulassa. Yleensä olen tykännyt ajella helteessä, mutta kesällä Roinetta kiertäessä Valkeakoskella tuntui jo vähän pökerrystä ja lenkki oli siinä vaiheessa vasta puolessa välissä. Piti ostaa limunaadia ja sipsejä Pälkäneeltä, jotta matka jatkui tyylikkäästi loppuun asti.
 

Pyöräilymäärät vuosittain, kaavio
Kilometrit kuukausittain eri vuosina
Pyöräilyt eri kuukausina, numeerinen taulukkokuva
Aiheet

Lisää uusi kommentti