Vuoden 2020 fillaroinnit

2. tammikuuta 2021 - 11.33

Fillarivuosi 2020 oli hyvä. Kokonaisuudessaan kilsoja kertyi eniten sitten huippuvuoden 2017. Tavoite oli jälleen kaksituhatta kilometriä ja se tuli kasaan heittämällä, vaikka viime vuonna Pirkan pyöräily jäikin koronariskin takia väliin. Pyöräily kyllä järjestettiin, mutta itse en sinne osallistunut. Samana päivänä tuli poljettua muistaakseni Pyhäjärvi ympäri, joten kilsoja kertyi tuolloinkin. Koronakeväänä tuli muutenkin poljettua ihan ennätyksellisesti, mutta kesä- ja heinäkuu eivät olleet kovinkaan pyöräilyintensiivisiä.

Ennen joulua meille tuli vielä sähköavusteinen pitkäperäpyörä (tästä juttua myöhemmin) nastarenkailla, joten sillä on tullut sittemmin ajeltua. Viime vuoden ajoista kuitenkin vain 53 kilometriä oli sähköavusteista ajoa ja noin 500 kilometriä vastavuoroisesti meni peräkärry perässä. Maantiepyörällä ajoin 1052 km ja maastopyörällä 1308 km.

Tälle vuodelle tavoite pysyy jälleen kahdessa tuhannessa kilometrissä. Toivottavasti koronarokotteet tepsivät ja Pirkan pyöräily päästään järjestämään aiotusti.
 

Fillaroinnint diagrammi
Kuukausitaulukko
Aiheet

Lähettänyt timo (ei varmistettu) 4. tammikuuta 2021 - 11.45 Ikilinkki

Moi.Onko gummeja kuinka kulunut tai puhkeillut?

Lähettänyt admin 6. tammikuuta 2021 - 13.00 Ikilinkki

Viime vuonna ei tainnu mennä yhtään kumia. Tosin molemmissa fillareissa oli vuonna 2019 ostetut renkaat, joten ei sietänykään puhkeilla.

Lisää uusi kommentti