Syksy tulee

30. elokuuta 2010 - 20.19

Kyllä kyllä, syksy se vaan tulee. Huomenna jo viimeinen kesäpäivä, vaikka johan tässä on pari viikkoa ollut aika viileää. Piti jo pitkähihanenkin laittaa päälle, kun ulos menee... Shortseista en kyllä vielä luovu.

(Testaanpa tässä piruuttani tuota breikkiäkin... Josko tämä osuus ei nyt nyt sitten näkyisi suoraan Facebookissa... Sitten sen joskus näkee, kun FB indeksoi tämän.)

Mutta takaisin asiaan. Keväällä uhosin ajavani 800 kilometriä ja tänään paukahti tonni rikki, joten onnistuin kuin onnistuin tavoitteessa (ilmeisesti ylikin). Ensi kesäksi voi huoletta pistää 200km lisää, eli vuoden päästä pitäisi olla 1200km takana. Tämän kesäiset tuli aika puhtaasti sunnuntaiajeluna. Pisin yksittäinen ajo oli 50km ja pisin päiväajo samana päivänä 70km. Kyllä ens kesänä pitäs päästä kolminumeroisille luvuille sitten...

Kasvimaasta nousivat myös perunat ylös. Ensimmäisen varren otin jo jokunen viikko sitten ja sen alta tuli aika hyvin mukulaa, mutta olivat tuolloin vielä aika pieniä. Nyt sitten nappasin loput kolme ylös ja olihan kokoa kyllä tullut, mutta näiden varsien alla oli vähemmän mukulaa. Kattilallinen kuitenkin. Ihan hyviä - ainakin jotkut yksilöt. Ensi kesäksi suurempi perunamaa.

a

 

Palaan ääneen jahka uudet lelut saapuvat lähiaikoina...

Lisää uusi kommentti