Rentoutumista

25. toukokuuta 2009 - 17.03
Kuva

Toissa viikonloppuna tuli käytyä pitkästä aikaa Kouvostoliiton suunnallakin. Jonnilla oli toukotyöt kesken, joten tähtäsinkin vähän siihen, että pääsisin irrottautumaan tästä tietokoneen äärestä ja kyllähän se aika hyvin onnistuikin.

Perjantaina olin kotosalla puoli yhdentoista maissa ja siitä sitten suuntasin pellolle, kun Jonni otti pitkästä aikaa unta. Kuva on otettu siinä vähän yli neljän aikaan aamuyöstä, kun pelto alkoi näyttää jo vähän tasaisemmalta. Joskus yöllä muistin, että kouluhommakin jäi palauttamatta, joten jouduin vielä aamusella avaamaan koneen ennen kuin pääsin seiskankieppeillä saunaan. Jonni vuorostaan silloin paahtoi jo pellolla. Saunan jälkeen otin parin tunnin tirsat ja sitten suuntasin kylvelemään heiniä. Konehan se ei oikein suostunut yhteistyöhön, mutta ketjun lyhennyksen jälkeen, rupesi sekin homma luistamaan ja iltaan mennessä alkoi tulla valmista. Jonni vielä yöllä jyräsi jäljellä olevat pellot, jonka jälkeen ne sessiot olivat siltä erää pulkassa.

Ja kyllä se teki hyvää tehdä välillä ruumiillista työtä! Maanantaiaamuna oli työmotivaatio paljon tavallista korkeammalla, kun viikonloppuna oli saanut vähän raataa.

Lisää uusi kommentti