Parhaat musiikkivideot

22. maaliskuuta 2009 - 22.26

Musiikki on musiikkia ja musiikkivideoiden ei pitäisi vaikuttaa musikaaliseen nautintoon, mutta kyllähän ne velmut siihen vaikuttavat. Toiset musiikkivideot ovat onnistuneita, mutta suurin osa on mitäänsanomattomia. Mitkä videot ovat sitten parhaita?

Roxette - Dangerous (1989)

Paras video, ikinä, koskaan. Jos millään videolla voidaan visualisoida biisin tarjoamaa tunnetta, niin täällä. Dangerous on livevideo todella nopeilla leikkauksilla ja sujuvilla kameran käänteillä. Video on kuvattu Borgholmin linnassa Ruotsissa. Videossa näkyy paljon mukavia 80-luvun elementtejä ja kiertuemateriaali Look Sharp Live! -kiertueelta. Olisinpa saanut olla mukana...

Roxette - She Doesn't Live Here Anymore (1996)

She Doesn't Live Here Anymore on Roxetten kesäisin ja energisin kappale eikä vähintään siitä syystä, että musiikkivideossa on energiaa vaikka muille jakaa. Gyllene Tider porukka + Marie ja videon ohjaajaksi Jonas Åkerlund ja lopputulos on mahtava. Biisin tuottajanakin hääri joku muu kuin Clarence. Mahtava tatsi tässä.

September - Until I Die (2008)

On se ite rallikin hyvä, mutta video kanssa tämä biisi saa kyllä siivet selkäänsä. Viime aikojen parhaita oivalluksia. Kolahti saman tien kun ekaa kertaa Voicella näkyi.

On niitä paljon muitakin hyviä videoita, mutta nämä tulivat nyt mieleen tällä kertaa. Palaamme taasen.

Aiheet

Lisää uusi kommentti