Meripäivät

9. elokuuta 2012 - 22.35

Tulipas nyt sitten tosiaan ekaa kertaa käytyä Meripäivillä Kotkassa. Ihan kiitettävästi näytti jengiä olleen ja sääkin tietysti suosi, joten mikäs siinä oli kaupungilla liikkuessa. Ei mua ne bileet nyt muuten kiinnostaneet, mutta Roxette...

Yllätyin kuitenkin myös positiivisesti, kun tarjolla oli ihan hyvääkin ohjelmaa. Esim. alla olevalla tämän kauden Lotuksen F1-auton replikalla olisi voinut simuloida ajoja. 20 euroa / 3 kierrosta. En ajanut.

asd

Paikalla olivat myös surmanajajat. Häkin halkaisija on 6 metriä ja siellä ajajaan ja ajettavaan kohdistuu noin 5 G:n voima, joten aika rääkkiä on. Saattaapi tuossa pieni vaaramomenttikin olla mukana. Jo häkki itsessään on aikamoinen hitsaustyön näyte, joten pisteitä ropisee täältä.

a

Areenalla oli sitten äänessä erilaisia bändejä, joista ensin katselin Aikakoneen tunnin setin ja tunnin tauon jälkeen sitten itse Roxetten esityksen. Tässä on aika tarkkaan kymmenen vuotta kulunut siitä, kun Mariella todettiin aivokasvain. Tällä hetkellä esiintymisvarmuus on kyllä jo huippuluokkaa. Jos ei tietäisi, ettei Marie näe kuin yhdellä silmällä tai että motoriikka on kärsinyt ja muistikin on heikentynyt, niin ei sitä helposti huomaisi. Esiintyminen oli todella hyvää!

 

3

Eihän Aikakonekaan huono ollut, mutta yleisöstäkin heidän esityksenä jälkeen sanottiin, että "Roxette kuitenkin soittaa ihan livenä", kun soittimia kannettiin lavalle. Onhan siinä eroa, että painetaanko playtä syntikasta vai soitetaanko kaikki soinnut itse. Minuun upposi jälkimmäinen.

Tässä loppuun vielä video surmanajajista. Valitettavasti video nykii hieman strategisilla hetkillä.

Lisää uusi kommentti