Lätkää... formulaa... viisut ja SG

13. toukokuuta 2007 - 21.21

Kolme ekaa ei menny putkeen, mutta SG Atlantiksen eka tuotankokausi oli kyllä hyvä. Toinen tuotantokausi täytyypi tässä huudella kyllä piakkoin. Toivottavasti SG:n yhdeksättä kauttakin saisi jostain sopuhintaan isossa boxissa.

Lätkäskabat oli kyllä viihdyttäviä, eikä se mestaruuskaan kovin kauas jäänyt. Ruotsi ainakin jäi taakse, mikä on tietysti ensisijaisen tärkeetä :)

Ja näinhän sitä kävi myös viisuissa. Ukraina olis mun puolesta voinnu kyllä voittaa ja olihan siellä pari muutakin ihan hyvää biisiä. Ison-Britannian shöy oli kyllä niin floppi, että ei herranjestas. Miten tommosta sontaa voikaan tonne pistää... :)

Räikköselläkään ei ihan putkeen menny, mut tässäkin onni onnettomuudessa, että myös Alonso sähläsi. Hamilton on kova kaveri ja GP2-puolella Bruno Senna otti ensimmäisen voittonsa... ei huonolta näytä :)

Ja perjantaina alkaa loma! Näillä näkymin ensimmäisen kerran neljään vuoteen on edessä lomaa. Toivottavasti ei koko kesää, mutta ei tässä nyt täyttä työmotivaatiotakaan ole. Hyvä kesä toivon mukaan tulossa :)

Aiheet

Lisää uusi kommentti