Keskittäminen kannattaa... NOT!

6. elokuuta 2010 - 21.22

StarCraft II ilmestyi viime viikolla. Itse sain pelin käsiini maanantaina ja eilen yksinpelikampanja hurahti lävitse. Ei pärjännyt ykköselle, mutta ei ollut huonokaan. No se siitä pelistä itsestään. Nyt keskitytään keskittämään ostokset Ass-ryhmälle.

StarCraft II tuli myytiin Gigantissa hinnalla 29,90€. Harmi, etten itse kerennyt julkaisupäivänä ajoissa ostamaan. Oma kopioni tuli Verkkokaupasta hintaan 40,40€. Prismassa ja Anttilassa peli oli hintaan 54,90€ ja Citymarketissa 59,90€.

Kuvitellaan, että olisin ollut tarpeeksi älykäs ja ostanut oman kopioni tiistaina Gigantista ja säästänyt 25 euroa verrattuna Prisman hintaan. Koska Ass-ryhmän mukaan keskittäminen kannattaa, vedän johtopäätöksen, että maksetut edut kompensoivat tämän 25 euroa. Ass-ryhmä on maksanut minulle viimeisen kuuden kuukauden aikana yhteensä 1,40€ bonusta. Kyllä luit aivan oikein, lähes puolitoista euroa! Eli StarCraft II olisi maksettu pyöreästi YHDEKSÄSSÄ VUODESSA. Kyllä, keskittäminen kannattaa! Tähän vielä, että Prismasta ei saisi hakea mitään muuta yhtä tyhmää...

Eli täyttä ihmisen silmään virtsaamistahan tämä bonusjärjestelmä on edelleen. Suosin sitä, että joka toinen kauppareissu kohdistuu supermarkettiin, josta haetaan sieltä löytyvät kustannustehokkaat tuotteet ja joka toinen reissu taas Ass-markettiin ja sieltä kyytiin hyvät murkinat. Selvää säästöä. Keskittämättä jättäminen se vaan tuottaa tulosta!

Loppukateetiksi sanottakoon, että Rainbow sitruunalimppari on varsin halpaa ja hyvää... Ehkä se on sitten niin myrkkyä, mutta mitä sitä nyt on vähän tullut litkittyä, niin voinen suositella.

Lisää uusi kommentti