Kesän 2012 fillaroinnit

9. lokakuuta 2012 - 22.26

Kesän tavoitteeksi asetin 2000 kilometriä ja tällä hetkellä kasassa on 2007, joten vahvasti näyttää siltä, että B-näytteen puhtauden varmistuessa, voinen todeta onnistuneeni. Varmaan tässä vielä muutama kilsa saattaa tänä syksynäkin tulla, kunhan flunssa vain hellittää.

Helpolla tämä ei nyt kuitenkaan tullut. Pyöräily itsessään kyllä rullasi kesällä oikein mukavasti, eivätkä pitkätkään reissut tuntuneet oikein missään. Imatralla jäi käymättä kyllä tänäkin vuonna, joten se on ensi kesän tavoite #1. Olin kuitenkin elokuussa kaksi viikkoa lähes kokonaan ajamatta, kun hartiakivut olivat sen verran kovat. Sittemmin onneksi pääsin fysioterapeuttiopiskelijoiden lopputyöhön koekaniiniksi, joten jumpaten ovat niskat tulleet paremmiksi. Elokuussa näytti kuitenkin varsin huonolle, mutta todella hyvän syyskuun myötä mittariin tuli tavoitemäärä. Olen tyytyväinen.

blogi_fillarointi_2012

Ensi kesän tavoitteena siis Imatralla käynti, yli 100 kilometrin lenkki ja kokonaisajona 2500km, jos niskakipuja ei ole - jos on niin 1500km saa kyllä sitten riittää.

Aiheet

Lisää uusi kommentti