Kännykkäliittymät

27. helmikuuta 2011 - 12.32

Nyt sitten muutama sana näistä kännykkäsekoiluista. Olin pari viikkoa ilman toimivaa puhelinliittymää, mutta nyt taas kaikki höökii täysillä.

Pyöreästi kuukausi sitten Saunalahden kaupparatsu soitti ja kyseli laajakaistakuulumisia. No, niissähän ei ollut mitään valittamista, mutta vähän aikaa turistuamme päädyin sitten vaihtamaan Saunalahden kännykkäliittymään. Lähinnä syy oli se, että datapaketin hinta tippuisi (9,95 -> 4,95) ja tarjosipa myyjä vielä 5€ kuussa hyvityksiä 10 kuukauden ajan. Eikä ollut edes mikään kytkysetti, joten suostuin vaihtoon.

Kuinkas sitten sattuikaan ja dna:n myyjämies soitti vähän yli viikon päästä ja kiitteli uskollista asiakasta ja oli tarjoavinaan etuuksia. Kerkesin siihen väliin sitten tokaista, että olin vaihtamassa Saunalahteen ja perustelin vaihtoa datapaketin halvemmalla hinnalla. Dna-kaupparatsu ilmoitti samantien, että jos soitan asiakaspalveluun, niin saan nettiä luuriin vielä euron edukkaammin.

Tämähän tietysti kuulosti hyvälle ja päätin soittaakin - kunhan asiakaspalvelu olisi seuraavana päivänä auki. En sitten kyllä kerennyt edes kauppaan kävellä, kun puhelinmyyjä soitti jo perään ja ilmoitti saaneensa luvan tarjota edut minulle. No, tämähän kävi ja päätin pysyä dna:n asiakkaana. Netti tulisi hintaan 3,90 ja hyvityksiä 10€ 5 kuukauden ajan. Kuulosti ihan hyvälle.

Eli kaava toisti itseään, olin jo kolmannen kerran suostunut Saunalahden kosintaan, mutta jälleen kerran perääntynyt ennen alttaria.

Sitten tuli päivä, kun Sauniksen liittymän piti aktivoitua ja perkules - sehän aktivoitui! Oma dna oli sitten pimeänä ja kun en ollut edes Saunalahden korttia hakenut postista, niin ei ollut mitään liittymää käytössä. Soitin heti seuraavana päivänä dna:n asiakaspalveluun, jossa tilanteen selitettiin olevan se, että dna:n liittymän siirron perunta oli lähtenyt niin myöhäisessä vaiheessa ja ettei se ollut kerennyt enää mennä läpi. Minulle luvattiin lähettää uusi sim-kortti ja noin viikko piti olla pimeänä. Tästä kaikesta hyvityksenä tarjottiin 10€ kuussa 12 kuukauden ajan. Kuulosti aina vain paremmalta!

Meni viikko ja mitään ei tapahtunut. Satuin olemaan keskustassa liikenteessä ja piipahdin dna:n kivijalkamyymälään tiedustelemaan asiasta. Vähän aikaa asiaa tutkittuaan ukkeli kertoi, ettei Saunalahti ollut hyväksynyt liittymänvaihtoa. Nyt lähti sitten uusi pyyntö. Ja taas piti olla viikko ilman toimivaa puhelinliittymää. Tässä vaiheessa alkoi jo vähän ottaa kupoliin ja mieleen tuli, että jos tätä vielä jatkuu, niin menen avautumaan Elisa Shopittiin.

Mutta onneksi nyt keskiviikkona posti kantoi uuden sim-kortin ja torstaina aukeni liittymä ja saan pysyä onnellisena dna:n asiakkaana, joten loppu hyvin kaikki hyvin.

Seuraava vuosi mennään ainakin dna:n parissa. Liittymän kuukausimaksu 66snt, 384kbps datapaketti 3,90€/kk ja puhelut sekä tekstarit 6,9snt kipale/minuutti. Ja tähän päälle 12 kuukauden ajan max 10€ kuussa hyvitystä. Kaipa tällä pärjäilee.

Lisää uusi kommentti