Jussi tulossa

17. kesäkuuta 2008 - 15.03

Juhannusta puskee kohta. Mara on tulossa taas hellimään ja sitähän tässä ootellaan kuin kuuta nousevaa ;) Vaikka sääennusteet eivät ihan parasta keliä olekaan näyttäneet, niin paljon kivoja suunnitelmia on kyllä. Hyvä jussi on tulossa, ihaan varmasti :)

Formularintamalla Kubica näytti, että Bemarin nousu jatkuu, enkä ihmettelisi, vaikka Puolaan menis toinenkin voitto vielä tällä kaudella. Seuraavat kisat sais kyllä mennä Räikköseltäkin hyvin. Radat ei ainakaan ole huonoja Kimille ja Ferrarille, joten innolla odotellaan.

Töitäkin puskee. Kohta pitäs alkaa kandiakin kirjottelemaan ja voipi olla, että syksyllä pääsen harkkapitäjäksi, joten hyvältä näyttää.

Nörttipuolella kaipuussa on kyllä toimiva ja käyttäjän ehdoilla pelaava käyttöliittymä/-järjestelmä. KDE:ssä on paljon parannettavaa... Jos edes saisin tiedostoselaimen, joka olisi edes yhtä mukava kuin Windowssin explorer? Konqueror on lähinnä, mutta ei sekään tunnu oikein omalta. Windows-puolella on paljon sanomista, eikä tarjolla ole tarpeeksi asetuksia säädettäväksi. Linux-puolella ne taas ovat usein liian vaikeasti säädettäviä. Ilman konsolia saisi pärjätä.

Oli miten oli, mutta Voyagerin 2. ja 3. tuotantokausi on kyllä ollu hyviä ja kohta haen postista neljännen. Kaiken lisäksi uudelta Sonyn 40" ruudulta leffaelämyksetkin ovat nouseet uusiin sfääreihin.

Lisää uusi kommentti