Häähumua

16. elokuuta 2010 - 19.18

Nyt on Turun häät takana ja olihan se oikein mukava reissu! Harvemmin sitä on mukana häissä, joissa morsian pukee pukuaan päälle kirkon parkkipaikalla viisi minuuttia ennen seremonian alkua. Hääkakku sentään tuli valmiiksi jo yli tunti ennen seremonian alkua. Nimilappuja aseteltiin kyllä vielä pöytiin, kun hääpari kätteli vieraita Wink Vasemmalla olevassa kuvassa näkyy leipurikordinaattori täydessä työhurinassa.

Kyllähän sitä ruokaa riittikin sitten! Riittää itse asiassa vieläkin, kun tuossa äsken piknikillä piipahdettiin syömässä salaatteja ja kakkuja.

Hääparihan on kuin toisilleen luotu ja tulevat varmasti viettämään vielä monen monituista vuotta yhdessä samassa tsätissä... eikun saman katon alla. Häälahjojakin pariskunta sai kaikenlaista, muun muassa lantun ja porkkanoita. Hääautokin oli koristeltu oikein nätisti kengillä ja kokistölkeillä. Jäin miettimään, että missä suklaalevyt olivat auton perästä, mutta ehkei niitä raaskittu haaskata sinne...

Ilmeisesti kaikki vieraat osasivat perille vastaanottoon, eikä kuokkijoita (juurikaan) ollut. Ruuan puolesta muutama kuokkija olisi kyllä mahtunut kyytiinkin.

 

Vaikka häät olivat suht pienet, oli menoa ja melskettä kuitenkin mukana ihan kiitettävästi. Kilpailujen tuloksena selvisi, että pariskunnalla tulee olemaan akkavalta ja televisiokanavan valitsee rouva... vai miten se meni?

Itse soittelin humppaa (noh, Roxettea lähinnä) näennäisenä DJ:nä ja väkersinpä nuorille jotain elämänohjettakin lahjaksi.

Marakin varmaan oman versionsa tapahtumista kirjoittelee vielä jossain välissä.

Kuvia häälahjakasailustani täällä.

Lähettänyt Anonyymi (ei varmistettu) 19. elokuuta 2010 - 17.36 Ikilinkki

Lähettänyt Anonyymi (ei varmistettu) 19. elokuuta 2010 - 19.56 Ikilinkki

Lähettänyt Anonyymi (ei varmistettu) 8. syyskuuta 2010 - 15.42 Ikilinkki

Lähettänyt Anonyymi (ei varmistettu) 6. lokakuuta 2010 - 21.50 Ikilinkki

Lähettänyt Anonyymi (ei varmistettu) 12. lokakuuta 2010 - 18.07 Ikilinkki

Lisää uusi kommentti