Viikonloppu takana

4. lokakuuta 2009 - 22.29

Olipahan viikonloppu taas vaihteeksi. Torstaina tuli uus näyttö ja kun siivoilin pöytää, niin löysinpä maksamattoman kaapelikorttivuokralaskun. Jeps, oli kanavat pimeenä. No, äkkiä sitten maksoin sen ja soittelin Soneralle perjantaiaamuna, että aukeeko kanavat vielä, että näkee formulat. Kuulemma aukee, kun kerran oikeesta pankista laskun maksoin. Asiakaspalvelu oli kyllä aika suolesta. Tilannettani kommentoitiin ivallisesti: "olisi kannattanut maksaa ajoissa". No shit Sherlock. Soneran asiakas olen vain väkipakosta.

Näyttöhän on siis aivan unelma. S-ips-ja tn-paneelien ero on kuin yöllä ja päivällä. Tää on loistava - joskaan ei täydellinen ruutu. Kyllä tällä pärjää. Oled-paneeli olkoon sitten seuraava.

Perjantai-iltana onneksi kanavat rupes taas näkymään, joten illalla sai hyvin mielin käydä nukkumaan. Yöllä tuli sitten herättyä ennen kolmea, kun nenään tuli palaneen uunipaperin tuoksu... Oma uuni oli kiinni, mutta vähän aikaa hereillä oltuani naapurissa palovaroitin rupesi soimaan. Kaveri oli siellä nukahtanu uuni päällä. No näitähän sattuu... Kyllähän siellä haisi hieman palaneelle, kun kävin kurkkaamassa.

Formulat olikin sitten viihdettä oikein kunnolla. Vettelkin sai kannustusta osakseen kummasti Maralta (formulafanius heräilee pikkuhiljaa). Tänään vielä sain tovin pusailun jälkeen uuden kovalevyn mounttailemaan automaagisesti. Voishan se helpompaakin olla kyllä...

Eihän siinä muuta. Huomenna taas uuteen työviikkoon.

Lisää uusi kommentti