Puhelinlaskut

23. lokakuuta 2009 - 21.43

Tässä puhelinlaskuja pohtivien ihmisten keskellä tuli mieleen raapustella omiakin ajatuksia asiasta. Ekan puhelimen sain jouluna 1999. Eli tässähän tulee näköjään 10 vuotta täytee aika pian.

Oli miten oli, niin ensimmäisen luurin mukana Soneran Private Duo(?) -liittymä. Ensimmäiset puhelinlaskut olivat luokkaa 30 markkaa, elikkästä viitisen euroa. Kyllähän ne siitä hiissasit pikkuhiljaa ylöspäin, mutta kun liittymä siirtyi omiin nimiini keväällä 2003, sain Soneralta jonkin verran puheaikaa, joten ei tarvinnut maksella niin paljoa. Kuitenkin muistan vuonna 2004 saaneeni jotakuinkin 30 euron laskuja Soneralta. Lopulta kyllästyin maksamaan turhasta ja vaihdoin DNA:n asiakkaaksi. Laskut tippuivat samantien noin puoleen.

Sittemmin Saunalahti soitteli joskus ja tarjosi 60 euroa puheaikaa, jos vaihdan heidän asiakkaakseen. Vaihdoin tietysti, kun tiesin DNA:n soittavan perään ja tarjoavan enemmän puheaikaa. Ja kyllähän sieltä taisi joku 80 euroa tippua. Ja tuossa äsken sama toistui ja tällä kertaa DNA tarjosi 120 euroa puheaikaa, jotta pysyisin asiakkaana ja tietysti pysyin. Ei minulla ole pätkääkään kiinnostusta vaihtaa DNA:n asiakkuudesta pois. Viimeinen puhelinlasku oli jotain viiden euron luokkaa kolmelta kuukaudelta. Ihanan halpaa, elämä on.

Kyllähän sitä on kuullut DNA:stakin huonoa, mutta ei ole onneksi itseä koskettanut. Tällainen oli tarina tällä kertaa.

Lisää uusi kommentti