Hux Flux Vaasassa

22. elokuuta 2023 - 15.15
Kuva
Gyllene Tider Vaasassa

Tässä kerkesinkin mennä jo neljä vuotta, kun viimeksi näin Gesslen hoilaamassa lavalla. Tällä kertaa Gyllene Tider siis laajensi Ruotsin-kiertuettaan kahdella keikalla Suomeen. Edellisistä visiiteistä olikin jo aikaa yli 40 vuotta.

Suuntasimme siis Vaasaan koko viikonlopuksi kahdestaan. Ihanan rauhallinen reissu kaikin puolin ja Vaasan Sokos-hotelli Vaakuna oli kyllä todella hyvä! Mahtava aamupala ja mukava henkilökunta. Ja alle sai myös fillarit kypärillä. Ei valittamista todellakaan.

Itse keikka oli ihan hyvä, muttei sillä kuuhun menty. Sanna Nielsen ja muut artistit ennen pääesiintyjää eivät kyllä itseen juurikaan iskeneet. Koska kyseessä oli enemmänkin festarikeikka, ei GT soittanut kahta tuntia, vaan keikka kesti tunnin ja 20 minuuttia. Ei lyhyt, mutta olisi voinut olla pidempikin (4 biisiä enemmän soittivat Ruotsissa).

Flickorna på TV2 oli kyllä miksattu tälle kiertueelle todella hyväksi! Yleisö lämpeni siihen ja myös lopun När vi två blir en ja Sommartider upposivat niin yleisöön kuin itseenikin kuin viina teekkariin. Mikä toinen bändi pystyy heittämään 20 nopeatempoista hittibiisiä putkee ja loppuun yhden balladin? Jep, ei mikään.

Keikka oli hyvä, mutta jäin todellakin vielä nälkäiseksi. Toivottavasti seuraavalle keikalle pääsee pian!

Loppuun vielä totean, että näin Suomessa ja Ruotsissa erilaisten Gessle-kokoonpanojen keikoilla käyneenä, tuntuu vahvasti siltä, että Ruotsissa konsertteihin mennään nauttimaan musiikista ja Suomessa alkoholista.
 

Lisää uusi kommentti