Gpiste.org palaa linjoille

13. elokuuta 2009 - 20.59

Dodiin! Gpiste.org oli viikon verran pimeänä, mutta nyt ollaan takaisin linjoilla ja kohta ollaan vielä entistä ehompana. Tämän kaiken aiheutti se, että vaihdoin webbihotellini INT2000:n palvelimilta Suncometin palvelimille.

Suurin syy vaihtoon oli INT2k:n tietokantapalvelimen hitaus. Näin muutaman minuutin testin jälkeen Suncomet näyttäs tarjoavan huomattavasti nopeampaa palvelua. Toinen syy oli sitten INT2k:n huonosti toimivat PHP-asetukset. Ei toiminu PHP4:n kunnolla, eikä toiminu vitonenkaan. Jotenkin käsittämätöntä, että nelosta edes oli tarjolla. Jotain olen itse jättänyt lukematta, tai sitten Turun suunnalla on kyllä menty todellakin siitä mistä aita on matalin... Ja kolmantena syynä hinta. Suncometilla sain lähes kolme vuotta sillä hinnalla, millä INT2k tarjosi vuotta... Ja tietenkin palveluun kuuluu enemmän kilkettä kyytiin. Esimerkiksi rajoittamattomat tietokannat.

No tällaista nyt. Toivottavasti tämä nyt pelailee. Palaan asiaan jahka saan uusittua vähän ulkoasua tälle sivustolle. Jos vihdoinkin jotain vähän vaaleampaa... Ja Ihaa saakoot tehdä paluun.

...ja Suomi-kierroksen raportti tulee jahka Mara kotiutuu.

Lisää uusi kommentti