2003 – 2008

Tosiaan jo kesällä 2002 tuli hommattua tuo ajokortti. Aluksi tuli ajeltua vanhalla 130:llä Skodalla vuoden verran. Kova rassihan se oli. Takamoottorinen auto vei miestä jääradalla vähän liiankin usein. No, joskus tuli kyllä itsekin vähän käskytettyä sitä autoa. Keväällä 2003 maalasin autoon viper-raidat (kuukauden homma vetää reiskalla pari raitaa, huh huh), hommasin Coupe Skodan erikoisvanteet (peltiset kylläkin) ja nappasin puskurit pois autosta. Aika häröhän siitä tuli. Vielä kun kesällä tuli ostettua Bilteman mp3-soitin ja takapenkin taakse pomppasi kaksi 10":sta, niin Skoda alkoi mennä jo amisautosta. Karvanopat nyt olivat luonnollisesti keikkuneet autossa ties kuinka kauan Wink

Merkittävin reissu auton historiassa oli Seinäjoella käynti syksyllä 2002. Muuten eipä sillä nyt ihmeempiä tullut ajeltua. Lähinnä rinksaa Kouvolassa ja muissa vastaavissa taajamissa. Autosta hajosi vähän väliä kaikennäköistä palikkaa, joten sitä sai koko ajan korjata ja korjauttaa. Syksyllä 2003 minulta kuitenkin paloi käämi, kun auto hajosi kolmannen kerran samalla viikolla, joten ikkunaan ilmestyi "myytävänä"-lappunen.

Sain kuin sainkin auton sitten myytyä ja ostin tilalle hieman kalliimman rassin. -91:nen Seat Ibiza löytyi Lahdesta. Olipa tuossakin autossa pikkuvikaa, mutta luotettavuus, tehokkuus ja muut ominaisuudet olivat n-kertaa paremmat kuin Skeidassa, joten tyytyväinen täytyy ostokseen olla.

LadaSyksyllä 2004 aloitin tietotekniikan opiskeluni Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Opiskelujen ohessa tuli tehtyä paljon muutakin. Kävin muun muassa koeajamassa Ladaa ja lipsautin sen parkkiksella päin roskista ja siitähän syntyi sitten puolivahingossa ostopäätös. Oli se roskiksen tuhkiskin aika tyyris - uusi kustanti puoltoista sataa... Sen jälkeen piti rakentaa tilat, jotta autoa pääsi laittamaan, mutta loppupeleissä Ladasta tuli ihan nätti. Ibizankin myin pois ja vuodesta 2006 eteenpäin olen elellyt hyvin vähällä autonkäytöllä, selvää säästöä.

Ensimmäisen kerran toimin opettajan hommissa talvella 2004 Sippolan koulukodilla. Sittemmin keväällä 2008 toimin Sippolan koulussa yläasteella sijaisena ja syksyllä 2008 toimin tuntiopettajana yliopistolla. Puutöiden ja kirjoittamisen lisäksi opetushommat ovat oikein mukavia. Niistä saa todellakin henkistä palkintoa, mikäli työ onnistuu.

Hifistely on myös nostanut päätään tällä vuosituhannella. Siinä missä aikoinaan tietokone toimi cd-soittimena ja ääntä tuli ulos 240 wattisista saippuarasioista on nyt alla huomattavasti miellyttävämmät vehkeet. Hifi ei harrastuksena ole sieltä halvimmasta päästä, joten se vähän rajoittaa harrastamista, mutta hiljaa hyvä tulee Smile