Arvon Timo Soini

9. toukokuuta 2015 - 22.42

Sosiaalinen media on nyt pyörittänyt uusinta plokipostaustasi ja tulinpa sen itsekin lukaisseeksi.

En tiedä oliko tämä tarkoitettu vitsiksi, mutta paha mieli minulle tuosta tuli. Miksi yksi maamme johtavista poliitikoista – ja mitä ilmeisemmin tuleva valtiovarainministeri – kirjoittaa näin loukkaavaa tekstiä?

Jos arvon poliitikko kokee puolet eduskunnan puolueista "takiaispuolueiksi", minua jää mietityttämään, mikä on arvostuksenne demokratiaa kohtaan? Pitäisikö perussuomalaisilla olla 200 edustajaa, jotta maassa olisi sellainen eduskunta, johon olisitte tyytyväinen? Puhutte usein "että kyllä kansa tietää", mutta ilmeisesti kansa tietää oikein ainoastaan äänestäessään perussuomalaisia?

Mainitsette kirjoituksessanne myös "ilmastouskonnon". Ilmeisesti viittaatte tällä siihen, ettette edelleenkään ota ilmastonmuutosta vakavasti? Tätähän te mainostitte jo presidentinvaalien alla. Maailmalla kansakunnat tekevät kovasti töitä ilmastonmuutoksen estämiseksi ja te nauratte asialle? Kiina rakentaa valtavasti aurinkovoimaa, Saksa tekee samoin ja Obama linjaa vastaavia asioita Yhdysvalloissa. Kansakunnat ovat käymässä taisteluun ilmastonmuutosta vastaan. Ymmärränkö oikein, etteivät perussuomalaiset halua olla mukana kehittämässä ihmiskuntaa eteenpäin? Tai edes luomassa suomalaisille yrityksille mahdollisuutta tehdä bisnestä tässä taistelussa?

Se, että tulette valtiovarainministerin roolissa ajamaan läpi suuret leikkaukset ja sitä kautta aiheuttamaan monelle köyhälle ahdinkoa on siis sillä kuitattu, että naureskelette kasvisruokapäivälle? Tällainen olisi muuten ihan hyvästä vaikkapa taistellessa ilmastonmuutosta vastaan tai ylipäätään ihmisen terveyden kannalta.

Kaiken kaikkiaan minulle jäi todella paha mieli ylimielisestä kirjoituksestanne. Tällainenko perussuomalaisten asenne on nyt, kun hallituspaikka alkaa olla takataskussa?

Timon päivä on nyt onneksi jo lähes ohi. Toisaalta; minä juhlin tänään Eurooppa-päivää.

Terveisin,

Erno

Aiheet

Lähettänyt rampe (ei varmistettu) 11. toukokuuta 2015 - 17.31 Ikilinkki

oot erno aika porno jätkä

Lähettänyt Pete (ei varmistettu) 29. kesäkuuta 2015 - 8.58 Ikilinkki

Oot Erno aika hinaaja!

Lähettänyt Gessle 29. kesäkuuta 2015 - 17.42 Ikilinkki

Vähän jää auki, että mitä tässä tulee hinailtua – vai viitataanko tällä alatyylisesti homoseksuaaliseen käyttäytymiseen. Asiayhteys postauksen sisältöön ei ainakaan vielä itselle auennut :)

Lisää uusi kommentti