Ihmiset on tyhmiä

21. lokakuuta 2015 - 20.54

Ihmiset on tyhmiä. Ne ei tajua, että kaupungeissa on kiva asua. Ne ei tajua, että luontoa pitää kunnioittaa. Ne ei ymmärrä, että kasvisruokavalio on terveellinen. Eikä ne tajua, että ilmastokatastrofin välttämiseksi pitää tehdä työtä. Ne ei ymmärrä, että avoin lähdekoodi on parasta.

Ihmiset ei tajua, ettei persuja kannata äänestää. Ne ei tajua, että maalla on mukavan leppoisaa. Ne ei hahmota, että islam on ainoa pelastus. Ne menee rahan perässä, vaikka onnellisuus on jotain ihan muuta. Ihmiset on tyhmiä.

Kaikki ei tajua, että koulutuksesta on hyötyä. Ihmiset ei ymmärrä, että maailma kaipaa muutosta; että konservatiivinen ajattelu ei kanna enää nykyaikana. Ne ei kelaa, että meiltä loppuu työt, kun robotisaatio valtaa alaa. OS X on parasta sitten viipaleleivän. Jegi ei vain tajua. Halleluja ja amen.

Ihmiset on tyhmiä. Miksei ne tajua, että ateismi ja filosofinen pohdinta on sivistystä? Ne ei ymmärrä, että pitää liikkua. Pikaruoka ei ole terveellistä. Miksi ihmiset syö sitä? Ne ihan tyhmiä!

Ei ihmisen ihonväri anna oikeutta loukata toista; tai pitää tyhmänä. Ei asuinpaikka tee toisesta toista tyhmempää. Miksei ihmiset tajua, että heikompiosaisia pitää auttaa? Miksi on sotia? Ei ne ole meille hyväksi. Miksei ihmiset tajua, että meitä on erilaisia ja meillä on erilaisia mielipiteitä ja toiveita elämälle?

Ihmiset on tyhmiä.

Minä ole ihminen.

Lähettänyt surf (ei varmistettu) 22. lokakuuta 2015 - 11.03 Ikilinkki

Moi! Täällä satunnainen surffailija kommentoimassa. On ristiriiraista sanoa, että "ateismi ja filosofinen pohdinta on sivistystä". Filosofinen pohdinta kuulu toki sivistykseen, kunhan se ei nojaa mihinkään fundamenttiin kuten esim. ateismi. On epäiltävä aivan kaikkea, varmuutta ei ole! Hyvää paivänjatkoa!

Lähettänyt Gessle 22. lokakuuta 2015 - 12.14 Ikilinkki

Olet ihan oikeassa :) Kirjoituksessa on paljon muutakin ristiriitaista. Se taisi olla sen pointti ;)

Lisää uusi kommentti